Bejelentés


Cukor Doktor A remény természetes

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Bemutatkozás:

A következő néhány oldalon a Kanadában készült Eleotin kerül bemutatásra. Az ELEOTIN® a cukorbetegség gyógyitásának természetes, népi megközelétéseit illetve a modern laboratóriumi kutatások módszereit ötvözi. Hagyományos értelemben véve az ELEOTIN® nem gyógyszer hanem egy különleges táplálék kiegészitő. A cukorháztartásban résztvevő szervek felerösitésével a szervezetet segiti hozzá saját cukorháztartása szabályozásához. Az emésztés specifikus szakaszaiban részvevő szervek megerősödése és helyes életmód változtatás, idővel a II-es tipusú cukorbetegség(CB)teljes és az I-es tipusú CB részleges megszünéséhez vazethet.

Egy Kanadában élő cukorbeteg asszony lába amputálására várt a kórházban. Az utolsó pillanatban meggondolta magát és hazautazott Koreába. Kis falujában teljesen más volt az étrend mint a kanadai nagyvárosban és nem volt mit vesztenie, kipróbált hagyományos gyógykúrákat is. Hat hónap múlva amikor visszatért Kanadába, nem hogy a lábát nem kellett amputálni, de orvosai nyomát sem találták a cukorbetegségnek! A Calgari Egyetemen egy tudóscsoport elkezdett vizsgálódni,mely tevékenység az ELEOTIN® kifejlesztésében kulminált...

Telefon: 1-3693-526 Emil: eleotin@citromail.hu
Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!