Bejelentés


Cukor Doktor A remény természetes

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
A Cukorbetegség (CB)-ről röviden:
Nevezzék diabétisznek (angolul) vagy édes pisinek (Indában), a betegség Világszerte ismert. A köztudatban az a hiedelem él, hogy genetikusan öröklödik, kigyógyulni nem lehet belőle és csak gyógyszerek folyamatos fogyasztásával lehet sakk-ban tartani.


EZ IGY NEM IGAZ!!!A vércukor szint és a Hemoglobin (Hb)A1C teszt mely a megelőző 6-8 hét átlagos vércukor szintjét tükrözi csak a CB tünetei és nem okozói! A vércukorszint ingadozását és a normális mértéktől való eltávolodását az emésztés specifikus szakaszaiban résztvevö szervek elhatékonytalanodása illetve azok megbetegedése okozza. A hasnyálmirigy inzulint termelő "Béta" sejeinek, a máj és a vese müködésének illetve az izomsejtek inzulin receptorainak újraiditása és megerősödése a cukorháztartás stabilizálódásának a kulcsa.Az elfogyasztott ételt szervezetünk kémiai úton kb. 2500-3000 féle különböző, a sejtek által fogyasztható molekulává alakitja. Az egyik legfontosabb és legnagyobb mennyiségben termelt molekula a szőlőcukor (C6H12O6 ) azaz vércukor- minden sejtünk energiaforrása. Evés után az egészséges izom és máj sejtek a hasnyálmirigy által termelt Inzulin segitségével, a vérből tízezrével vonják ki a szőllőcukor molekulákat és azokat ”feltekerve” glycogén-ként sejten belül tárolják. Energia felhasználáskor a máj a vérkeringésbe visszajuttatva az izomsejtek pedig makukban felhasználva szabadulnak meg a "felhalmozott" szőlőcukortól. Az egészséges szervezetben igy normalizálódik a vércukorszint.Az ételek minösége, a szénhidrátok lebontásának gyorsasága, a mozgás, az inzulin termelés valamint a máj és az izom sejtek inzulin receptorainak érzékenysége mind visszahat a vércukorszintre. Az ELEOTIN® egymagában nem gyógyitja a cukorbetegséget! Alkotóelemei viszont a cukorháztartásban résztvevő szerveket tudományosan bizonyitott formában erősitik - ezzel hozzásegitve a szervezetet saját cukorháztartása szabályozásának újrainditásához.


Telefon: 1-3693-526 Emil: lszendi@comcast.net
Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!